Activiteiten

U bevindt zich hier: Home » Activiteiten

 

Vereniging Industriële Belangen De Ronde Venen.

Al vele jaren is VERLEUN | UW ADVOCAAT lid van de Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen (VIB). Deze vereniging is actief als belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in De Ronde Venen (industrie en dienstverlenende bedrijven). Door contacten met de plaatselijke-, provinciale- en rijksoverheid, alsmede door overleg met o.a. werkgeversverenigingen als VNO-NCW, zusterverenigingen, nutsbedrijven, Kamer van Koophandel, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht tracht de VIB haar doelen te bereiken.

Zowel Rinie als Marcia bezoekt regelmatig een bijeenkomst van de VIB ter verbetering van de onderlinge contacten met bedrijven in De Ronde Venen en omgeving.

 

Inloopspreekuur VERLEUN | UW ADVOCAAT, Cash2Collect en de Rabobank Rijn en Veenstromen.

Sinds januari 2017 organiseert VERLEUN | UW ADVOCAAT samen met Cash2Collect en De Rabobank iedere eerst donderdag van de maand een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur voor (startende) ondernemers. Tussen 8:30 uur en 10:00 uur zijn ondernemers welkom met vragen op het gebied van bedrijfsfinancieringen, wet- en regelgeving en debiteuren. Locatie: De Rabobank, Bozenhoven 93 te Mijdrecht.

 

Zakenvrouwen De Ronde Venen. 

Zakenvrouwen De Ronde Venen is opgericht op 23 september 2013 na aanleiding van de glossy ‘Zakenvrouwen De Ronde Venen’. De missie van de vereniging is een bijdrage te leveren tot het dienen van maatschappelijk belang, voornamelijk in de gemeente De Ronde Venen. Daarnaast is het doel van Zakenvrouwen De Ronde Venen om ondernemende vrouwen met elkaar in contact te brengen, zodat zij kennis en ervaring kunnen delen en persoonlijk kunnen groeien. Marcia is sinds januari 2016 lid van de vereniging.

 

Ondernemersvereniging Uithoorn.

Uithoorn kent veel bedrijven en instellingen. Elke ondernemer heeft belang bij een gezonde economische omgeving waarin ondernemers elkaar kennen, elkaar helpen en gezamenlijk sterk staan als dat nodig is. De Ondernemersvereniging Uithoorn bestaat uit regionale ondernemers. Samen maken we ons sterk voor de ondernemers en instellingen uit Uithoorn en omgeving. 

Zowel Rinie als Marcia bezoekt regelmatig een bijeenkomst van de OVU ter verbetering van de onderlinge contacten met bedrijven in De Ronde Venen en omgeving.

 

Open Coffee De Ronde Venen.

Samen met Gerard de Vries van Hotel Mijdrecht Marickenland en Restaurant Meester en met Myra de Groot van Myra de Groot entertainment – Entertainment met een missie organiseert VERLEUN | UW ADVOCAAT iedere tweede vrijdag van de maand tussen 9:00 uur en 11:00 uur de Open Coffee De Ronde Venen. Onder genot van een kopje koffie of thee kunnen plaatselijke ondernemers elkaar leren kennen en netwerken. Om de maand zijn we of te gast bij restaurant Meesters of nemen we een kijkje achter de schermen van een ander bedrijf gevestigd in De Ronde Venen. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer details.

Toon reacties