Activiteiten

U bevindt zich hier: Home » Activiteiten

 

Vereniging Industriële Belangen De Ronde Venen.

Al vele jaren is VERLEUN | UW ADVOCAAT lid van de Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen (VIB). Deze vereniging is actief als belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in De Ronde Venen (industrie en dienstverlenende bedrijven). Door contacten met de plaatselijke-, provinciale- en rijksoverheid, alsmede door overleg met o.a. werkgeversverenigingen als VNO-NCW, zusterverenigingen, nutsbedrijven, Kamer van Koophandel, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht tracht de VIB haar doelen te bereiken.

Zowel Rinie als Marcia bezoekt regelmatig een bijeenkomst ter verbetering van de onderlinge contacten met bedrijven in De Ronde Venen en omgeving.

 

Seminar VERLEUN | UW ADVOCAAT, Cash2Collect en de Rabobank Rijn en Veenstromen.

Donderdag 5 oktober 2017 organiseert VERLEUN | UW ADVOCAAT samen met Cash2Collect en De Rabobank een seminar. Geld moet rollen, maar wel uw kant op! Meer informatie hierover volgt!

 

Zakenvrouwen De Ronde Venen. 

Zakenvrouwen De Ronde Venen is opgericht op 23 september 2013 na aanleiding van de glossy ‘Zakenvrouwen De Ronde Venen’. De missie van de vereniging is een bijdrage te leveren tot het dienen van maatschappelijk belang. Voornamelijk in de gemeente De Ronde Venen. Daarnaast is het doel van Zakenvrouwen De Ronde Venen om ondernemende vrouwen met elkaar in contact te brengen. Zo kunnen zij kennis en ervaring delen en persoonlijk groeien. Marcia is sinds januari 2016 lid van de vereniging.

 

 

Ondernemersvereniging Uithoorn.

Uithoorn kent veel bedrijven en instellingen. Elke ondernemer heeft belang bij een gezonde economische omgeving waarin ondernemers elkaar kennen, elkaar helpen en gezamenlijk sterk staan als dat nodig is. De Ondernemersvereniging Uithoorn bestaat uit regionale ondernemers. Samen maken we ons sterk voor de ondernemers en instellingen uit Uithoorn en omgeving. 

Zowel Rinie als Marcia bezoekt regelmatig een bijeenkomst ter verbetering van de onderlinge contacten met bedrijven in Uithoorn en omgeving.

 

Open Coffee De Ronde Venen.

VERLEUN | UW ADVOCAAT organiseert samen met Gerard de Vries van Hotel Mijdrecht Marickenland en Restaurant Meester en met Myra de Groot van Myra de Groot entertainment – Entertainment met een missie Open Coffee De Ronde Venen. Om de maand nemen we een kijkje achter de schermen van een ander bedrijf gevestigd in De Ronde Venen. Tussen 9:00 uur en 11:00 uur kunnen plaatselijke ondernemers, onder genot van een kopje koffie of thee, elkaar leren kennen en netwerken. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer details.

Toon reacties