Vacature Social Media Marketeer

U bevindt zich hier: Home » Contact » Werken bij » Vacature Social Media Marketeer

Vacature Social Media Marketeer

Ben jij een marketing/communicatie student op het hbo die graag op zijn mobiel of laptop aan het netwerken is en wil jij naast je studie direct de kennis in de praktijk brengen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Het kantoor:
VERLEUN | UW ADVOCAAT is een klein advocatenkantoor gevestigd in Mijdrecht. Het kantoor bestaat uit een advocaat en drie medewerkers. Als klein kantoor onderscheiden wij ons door kwaliteit en deskundigheid. Om dit onderscheid verder te kunnen uitbreiden zoeken wij iemand die onze marketingstrategie kan verbeteren en de strategie laat inspelen op de wensen en eisen van tegenwoordig!

De functie:
Binnen deze functie krijg jij alle ruimte om met jouw creativiteit ons kantoor op de kaart te zetten met behulp van diverse marketingtools en social media. Je kunt je creatief uitleven door het maken van filmpjes, animaties, het schrijven van blogs en het bewerken van foto’s.

Wij zoeken:
Een marketing/communicatie hbo student voor 8 tot 16 uur per week die voor een periode van zeven maanden, met uitzicht op langer dienstverband, de marketingstrategie van het kantoor wil moderniseren. Een enthousiaste, creatieve medewerker die zijn visie wil loslaten op de marketingstrategie om te laten zien wat voor kantoor wij zijn.

Heb jij verstand van marketingtools en spreekt de vacature jou aan? Neem dan contact op via secretariaat@verleun-advocaat en vermeld daarbij je basisgegevens of bel ons 0297 – 568 661!

Toon reacties