Medewerkers

U bevindt zich hier: Home » Medewerkers

Rinie Verleun

Rinie site

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de advocatuur is Rinie Verleun gedurende een aantal jaren werkzaam geweest bij diverse rechtsbijstandverzekeraars. Zijn werkzaamheden combineerde hij met zijn studie. In 1985 is door hem het huidige kantoor opgericht.
Rinie houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Onder meer op het gebied van het vennootschaps- en rechtspersonenrecht, waaronder begrepen fusies, samenwerkingsverbanden (joint ventures), advies en procedures op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en het begeleiden van reorganisaties, waaronder het opstellen van reorganisatieplannen. Daarnaast is hij werkzaam op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken en algemeen verbintenisrechtelijke vraagstukken, waaronder contractenrecht en algemene voorwaarden.
De praktijk van Rinie bestaat gedeeltelijk uit het verstrekken van adviezen en gedeeltelijk uit het voeren van procedures.

 

Opleiding
– Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht (beëdigd in 1985);
– Grotius Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht;
– Grotius Specialisatieopleiding Bedrijfsoverdracht in het MKB (civiele en fiscale aspecten).

vCard

Rinie is van maandag tot en met vrijdag aanwezig
Contact: verleun@verleun-advocaat.nl

 

(klik op de afbeelding voor de contactgegevens als vCard (vcf))

 

 

Denise Kroon

Denise site

Denise Kroon is sinds december 2014 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Zij begon haar werkzaamheden binnen ons kantoor als juridisch administratief medewerkster en is nu werkzaam als juridisch medewerkster. In die hoedanigheid is zij belast met dossierbehandeling en de ondersteuning van de aan het kantoor verbonden advocaat. Denise combineert haar werkzaamheden met haar studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Denise is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Contact: denise.kroon@verleun-advocaat.nl

 

 

 

Jessica Hogervorst

foto-jessica

Jessica Hogervorst is sinds juni 2016 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Jessica houdt zich onder meer bezig met literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Naast haar werkzaamheden bij VERLEUN | UW ADVOCAAT heeft zij de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden gedaan. In december 2018 heeft zij haar master Civiel Recht afgerond.

Jessica is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.
Contact: research@verleun-advocaat.nl

 

 

 

Sonja Oudshoorn

Sonja Oudshoorn is sinds april 2019 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Haar werkzaamheden bestaan uit administratieve taken en het doen van literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Sonja
zal haar bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op korte termijn afronden.

Sonja is aanwezig op maandag en woensdag tot 15:00 uur en op donderdag tot 12:30 uur.
Contact:   sonja.oudshoorn@verleun-advocaat.nl

 

Toon reacties