Medewerkers

U bevindt zich hier: Home » Medewerkers

Rinie Verleun

Rinie site

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de advocatuur is Rinie Verleun gedurende een aantal jaren werkzaam geweest bij diverse rechtsbijstandverzekeraars. Zijn werkzaamheden combineerde hij met zijn studie. In 1985 is door hem het huidige kantoor opgericht.
Rinie houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Onder meer op het gebied van het vennootschaps- en rechtspersonenrecht, waaronder begrepen fusies, samenwerkingsverbanden (joint ventures), advies en procedures op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en het begeleiden van reorganisaties, waaronder het opstellen van reorganisatieplannen. Daarnaast is hij werkzaam op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken en algemeen verbintenisrechtelijke vraagstukken, waaronder contractenrecht en algemene voorwaarden.
De praktijk van Rinie bestaat gedeeltelijk uit het verstrekken van adviezen en gedeeltelijk uit het voeren van procedures.

Opleiding
– Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht (beëdigd in 1985);
– Grotius Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht;
– Grotius Specialisatieopleiding Bedrijfsoverdracht in het MKB (civiele en fiscale aspecten).

Geregistreerde rechtsgebieden
Mr. Verleun heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • – Arbeidsrecht
  • – Personen- en familierecht
    • – Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

vCard

Rinie is van maandag tot en met vrijdag aanwezig
Contact: verleun@verleun-advocaat.nl

(klik op de afbeelding voor de contactgegevens als vCard (vcf))

Denise Kroon

Denise site

Denise Kroon is sinds december 2014 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Zij begon haar werkzaamheden binnen ons kantoor als juridisch administratief medewerkster en is nu werkzaam als juridisch medewerkster. In die hoedanigheid is zij belast met dossierbehandeling en de ondersteuning van de aan het kantoor verbonden advocaat. Denise combineert haar werkzaamheden met haar studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Denise is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Contact: denise.kroon@verleun-advocaat.nl

Toon reacties