Medewerkers

U bevindt zich hier: Home » Medewerkers

Rinie site

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de advocatuur is Rinie Verleun gedurende een aantal jaren werkzaam geweest bij diverse rechtsbijstandverzekeraars. Zijn werkzaamheden combineerde hij met zijn studie. In 1985 is door hem het huidige kantoor opgericht.
Rinie houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Onder meer op het gebied van het vennootschaps- en rechtspersonenrecht, waaronder begrepen fusies, samenwerkingsverbanden (joint ventures), advies en procedures op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en het begeleiden van reorganisaties, waaronder het opstellen van reorganisatieplannen. Daarnaast is hij werkzaam op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken en algemeen verbintenisrechtelijke vraagstukken, waaronder contractenrecht en algemene voorwaarden.
De praktijk van Rinie bestaat gedeeltelijk uit het verstrekken van adviezen en gedeeltelijk uit het voeren van procedures.

Opleiding
– Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht (beëdigd in 1985);
– Grotius Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht;
– Grotius Specialisatieopleiding Bedrijfsoverdracht in het MKB (civiele en fiscale aspecten).

Rinie is van maandag tot en met vrijdag aanwezig
Contact: verleun@verleun-advocaat.nl

Denise site

Denise Kroon is sinds december 2014 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Zij begon haar werkzaamheden binnen ons kantoor als juridisch administratief medewerkster en is nu werkzaam als juridisch medewerkster. In die hoedanigheid is zij belast met dossierbehandeling en de ondersteuning van de aan het kantoor verbonden advocaat. Denise combineert haar werkzaamheden met haar studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Denise is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Contact: denise.kroon@verleun-advocaat.nl

 

Marcia Reurings-Kok is sinds september 2010 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Na het afronden van haar studies Commercieel medewerker Marketing & Communicatie en HBO-Rechten is zij begonnen ter juridische ondersteuning van het kantoor.
Tegenwoordig houdt zij zich bezig met de sales en marketing binnen VERLEUN | UW ADVOCAAT. In die functie kunt u haar ook op netwerkbijeenkomsten tegenkomen, waar zij het kantoor vertegenwoordigt en de door door het kantoor gevoerde producten onder de aandacht brengt.
Tevens is Marcia medeverantwoordelijk voor het strategisch beleid van het kantoor en is zij intern verantwoordelijk voor het waarborgen van de werkprocessen, de personeelszaken en houdt zij toezicht op het kwaliteitsbeleid binnen het kantoor.

Marcia is op wisselende uren aanwezig op kantoor. U kunt haar het beste via de e-mail bereiken. Contact: marcia.kok@verleun-advocaat.nl

 

20161108_113829

Patricia Rietstap is sinds oktober 2016 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Patricia heeft in 2015 haar studie Office Management afgerond. Daarna heeft zij werkervaring opgedaan binnen een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Daar heeft zij met veel plezier gewerkt, maar heeft in 2016 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een kleiner kantoor. Patricia heeft hiervoor gekozen zodat zij de werkprocessen meer inhoudelijk kon meekrijgen. Patricia houdt zich bezig met secretariële werkzaamheden binnen het kantoor.

Patricia is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Contact: secretariaat@verleun-advocaat.nl

 

foto-jessica

Mijn naam is Jessica Hogervorst en ik ben momenteel bezig met het derde jaar van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Voorheen heb ik de opleiding MBO Juridisch medewerker en propedeuse HBO-Rechten afgerond en behaald. In juni 2016 ben ik in dienst getreden bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Hier houd ik mij bezig met literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Ik combineer mijn studie met de werkzaamheden bij VERLEUN | UW ADVOCAAT, omdat ik het belangrijk vind om ervaring op te doen in een afwisselende praktijk. Na het afronden van mijn studie ben ik voornemens de advocatuur in te gaan.

Jessica is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.
Contact: research@verleun-advocaat.nl

 

Toon reacties