Medewerkers

U bevindt zich hier: Home » Medewerkers

Rinie Verleun

Rinie site

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de advocatuur is Rinie Verleun gedurende een aantal jaren werkzaam geweest bij diverse rechtsbijstandverzekeraars. Zijn werkzaamheden combineerde hij met zijn studie. In 1985 is door hem het huidige kantoor opgericht.
Rinie houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Onder meer op het gebied van het vennootschaps- en rechtspersonenrecht, waaronder begrepen fusies, samenwerkingsverbanden (joint ventures), advies en procedures op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en het begeleiden van reorganisaties, waaronder het opstellen van reorganisatieplannen. Daarnaast is hij werkzaam op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken en algemeen verbintenisrechtelijke vraagstukken, waaronder contractenrecht en algemene voorwaarden.
De praktijk van Rinie bestaat gedeeltelijk uit het verstrekken van adviezen en gedeeltelijk uit het voeren van procedures.

 

Opleiding
– Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht (beëdigd in 1985);
– Grotius Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht;
– Grotius Specialisatieopleiding Bedrijfsoverdracht in het MKB (civiele en fiscale aspecten).

vCard

Rinie is van maandag tot en met vrijdag aanwezig
Contact: verleun@verleun-advocaat.nl

 

(klik op de afbeelding voor de contactgegevens als vCard (vcf))

 

 

Denise Kroon

Denise site

Denise Kroon is sinds december 2014 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Zij begon haar werkzaamheden binnen ons kantoor als juridisch administratief medewerkster en is nu werkzaam als juridisch medewerkster. In die hoedanigheid is zij belast met dossierbehandeling en de ondersteuning van de aan het kantoor verbonden advocaat. Denise combineert haar werkzaamheden met haar studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Denise is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Contact: denise.kroon@verleun-advocaat.nl

 

 

Jessica Hogervorst

foto-jessica

Jessica Hogervorst is sinds juni 2016 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Jessica heeft haar bachelor diploma van de studie Rechtsgeleerheid aan de Universiteit Leiden behaald en is momenteel bezig met haar master Civiel Recht. Voorheen heeft Jessica de opleiding MBO Juridisch medewerker afgerond en de propedeuse HBO-Rechten behaald. Jessica houdt zich bezig met literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Zij combineert haar studie met de werkzaamheden bij VERLEUN | UW ADVOCAAT, omdat zij het belangrijk vindt om ervaring op te doen in een afwisselende praktijk.

Jessica is aanwezig op dinsdagochtend, woensdag en donderdag.
Contact: research@verleun-advocaat.nl

 

Fabiènne Pouleijn

Fabiènne Pouleijn is sinds juli 2018 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. In juni 2018 heeft zij haar bachelor diploma behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en begint per september 2018 met haar Master Arbeidsrecht aan dezelfde Universiteit. Voordat Fabiènne begon bij VERLEUN | UW ADVOCAAT heeft zij gewerkt bij een strafrechtadvocatenkantoor in Amsterdam. Zij was daar werkzaam als juridisch secretaresse. Omdat haar interesses meer uitgaan naar het civiele recht en graag meer inhoudelijk aan de slag wilde gaan vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging bij VERLEUN| UW ADVOCAAT. Fabiènne houdt zich bezig met literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Fabiènne is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.
Contact: fabienne.pouleijn@verleun-advocaat.nl 

 

Toon reacties