Medewerkers

U bevindt zich hier: Home » Medewerkers

Rinie Verleun

Rinie site

Voorafgaand aan zijn toetreding tot de advocatuur is Rinie Verleun gedurende een aantal jaren werkzaam geweest bij diverse rechtsbijstandverzekeraars. Zijn werkzaamheden combineerde hij met zijn studie. In 1985 is door hem het huidige kantoor opgericht.
Rinie houdt zich bezig met het ondernemingsrecht in brede zin. Onder meer op het gebied van het vennootschaps- en rechtspersonenrecht, waaronder begrepen fusies, samenwerkingsverbanden (joint ventures), advies en procedures op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en het begeleiden van reorganisaties, waaronder het opstellen van reorganisatieplannen. Daarnaast is hij werkzaam op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken en algemeen verbintenisrechtelijke vraagstukken, waaronder contractenrecht en algemene voorwaarden.
De praktijk van Rinie bestaat gedeeltelijk uit het verstrekken van adviezen en gedeeltelijk uit het voeren van procedures.

 

Opleiding
– Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht (beëdigd in 1985);
– Grotius Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht;
– Grotius Specialisatieopleiding Bedrijfsoverdracht in het MKB (civiele en fiscale aspecten).

vCard

Rinie is van maandag tot en met vrijdag aanwezig
Contact: verleun@verleun-advocaat.nl

 

(klik op de afbeelding voor de contactgegevens als vCard (vcf))

 

 

Denise Kroon

Denise site

Denise Kroon is sinds december 2014 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Zij begon haar werkzaamheden binnen ons kantoor als juridisch administratief medewerkster en is nu werkzaam als juridisch medewerkster. In die hoedanigheid is zij belast met dossierbehandeling en de ondersteuning van de aan het kantoor verbonden advocaat. Denise combineert haar werkzaamheden met haar studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Denise is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Contact: denise.kroon@verleun-advocaat.nl

 

 

 

Patricia Rietstap

20161108_113829

Patricia Rietstap is sinds oktober 2016 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Patricia heeft in 2015 haar studie Office Management afgerond. Daarna heeft zij werkervaring opgedaan binnen een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Daar heeft zij met veel plezier gewerkt, maar heeft in 2016 besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een kleiner kantoor. Patricia heeft hiervoor gekozen zodat zij de werkprocessen meer inhoudelijk kon meekrijgen. Patricia houdt zich bezig met secretariële werkzaamheden binnen het kantoor.

Patricia is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Contact: secretariaat@verleun-advocaat.nl

 

 

Jessica Hogervorst

foto-jessica

Jessica Hogervorst is sinds juni 2016 werkzaam bij VERLEUN | UW ADVOCAAT. Jessica is momenteel bezig met haar master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden. Dit jaar heeft Jessica haar bachelor diploma van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden behaald. Voorheen heeft Jessica de opleiding MBO Juridisch medewerker afgerond en de propedeuse HBO-Rechten behaald. Jessica houdt zich bezig met literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Zij combineert haar studie met de werkzaamheden bij VERLEUN | UW ADVOCAAT, omdat zij het belangrijk vindt om ervaring op te doen in een afwisselende praktijk. Na het afronden van haar studie is Jessica voornemens de advocatuur in te gaan.

Jessica is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdagochtend
Contact: research@verleun-advocaat.nl

 

Toon reacties