Vacature Juridisch medewerker

U bevindt zich hier: Home » Vacature Juridisch medewerker

Vacature Juridisch medewerker

Gevraagd:
Een gevorderd derde of vierdejaars (master) rechtenstudent (WO) voor het
uitzoeken van juridische vraagstukken en het bijhouden van de nieuwe wet- en regelgeving voor een advocatenkantoor in Mijdrecht.

Het kantoor:
VERLEUN | UW ADVOCAAT is gevestigd in Mijdrecht met een advocaat en drie medewerkers. Het kantoor houdt zich hoofdzakelijk bezig met civielrechtelijke vraagstukken, deels bestaande uit advisering, en deels bestaande uit procesvoering. Met een team van juridisch medewerkers dat onderzoek verricht op uiteenlopende rechtsgebieden en de persoonlijke expertise van mr. Verleun op basis van meer dan 30 jaar ervaring is het mogelijk cliënten een allround pakket van diensten aan te bieden en op hoog niveau juridische bijstand te verlenen. Wij hoeven ons niet te beperken tot een bepaalde specialisatie of rechtsgebied, we zijn een klein persoonlijk kantoor met een full-service!

Binnen ons kantoor is ruimte voor:
Een gevorderd juridisch student (WO) voor 20 tot 24 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste medewerker(ster) die nieuwsgierig is en wilt weten waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Een medewerker(ster) die verder kijkt dan gevraagd wordt en een goede oplossing kan bieden voor de juridische vraagstukken.

Functieomschrijving:
De functie betreft onder andere het bijhouden en uitwerken van nieuwe relevante wet- en regelgeving en het uitzoeken van juridische vraagstukken. Daarbij valt te denken aan het doen van literatuur- en jurisprudentieonderzoek, het schrijven van juridische artikelen en het ondersteunen van de advocaat bij dossierbehandeling.

Wat bieden wij:
Een unieke kans om gedurende een periode van zeven maanden, met uitzicht op langer dienstverband, van alle facetten van de advocatenpraktijk te “proeven”. De functie is per direct beschikbaar. De praktijk is zeer afwisselend en uitdagend. Je leert niet alleen je vaardigheden op onderzoeksgebied te verbeteren, maar ook de geleerde kennis in de praktijk te brengen.

Als je jezelf herkent in deze vacature, stuur dan je cv en motivatiebrief naar:
secretariaat@verleun-advocaat.nl

Toon reacties